Campania Luna Iubirii = Luna Frumusetii , 2+1 GRATIS

Regulament Campanie promoţionalã : Luna Iubirii = Luna Frumuseţii

 

Pentru cã iubeşti şi pentru cã iubeşti frumosul toatã luna Februarie la orice achiziţie a douã produse de acelaşi tip, aceeaşi nuanţã, cod de pe site-ul www.topglamorous.ro sau din magazinul nostru situat în Piteşti te aşteaptã o surprizã, noi îl adãugãm pe al treilea GRATUIT !!!

Campania se adreseazã tuturor persoanelor fizice şi juridice de pe teritoriul României şi este supusã unor termene şi condiţii detaliate în prezentul regulament, astfel :

Pentru a beneficia de campania : Luna Iubirii = Luna Frumuseţii trebuie sã achiziţionaţi douã produse de acelaşi tip, aceeaşi nuanţã, acelaşi brand, şi noi vom adãuga pe cel de-al treilea din acelaşi tip.

Promoţia nu se cumuleazã cu alte reduceri promoţii ce se deruleazã în perioada menţionatã, de asemenea, pe perioada campaniei pentru produsele din promoţie se aplicã preţul integral al produsului aşa cum apare acesta pe website-ul www.topglamorous.ro şi în catalogul de preţuri al firmei .

Produsele se comandã şi se livreazã în limita stocului disponibil, în cazul în care un produs nu mai este disponibil în stoc, cumpãrãtorul va fi informat în timp util şi va putea alege un produs similar sau va putea renunţa la comandã.

În cazul returnãrii mãrfii vândute, produsele trebuie returnate în aceeaşi cantitate, inclusiv produsul gratuit.

Prezenta promoţie nu se cumuleazã cu alte reduceri, campanii desfãşurate de firma organizatoare în intervalul 01 – 28 Februarie 2020.

Firma organizatoare îşi rezervã dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmând a fi adusã la cunoştinţã pe canalele de social media şi pe website-ul societaţii .

Prezentul Regulament este la dispoziţia publicului şi poate fi consultat pe website-ul www.topglamorous.ro , la sediul societãţii sau puteţi solicita o copie la adresa email comenzi@topglamorous.ro  .