NOU !!! SHIMMERE SUPERBE LAS VEGAS si RIO – acum disponibile pentru comenzi

Shimmer Pressed Highlighter Rio / Pudrã Compactã Iluminatoare Rio – pentru tenul tau stralucitor 

Shimmer Pressed Highlighter RIO este un iluminator perfect inspirat din luminile şi vibraţiile vieţii de noapte, puse în evidenţã prin irizaţii de roz ce reflectã lumina într-o manierã superbã, conferindu-i tenului un look fresh şi radiant.

Acest produs cosmetic extrem de versatil poate fi folosit și ca blush sau fard de ochi pe pleoapã sau doar pentru a accentua colțul interior al ochiului. Iluminatorul este prezentat într-un ambalaj luxos în nuanţa roz-auriu, astfel că arată elegant şi preţios nu doar pe tenul dvs., ci și în trusa de machiaj sau în salonul cosmetic.

Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Shimmer Pressed Highlighter Las Vegas / Pudrã Compactã Iluminatoare Las Vegas – atunci cand cand vrei sa iesi in evidenta

Conferind tenului tãu un finish în nuanţe aurii, iluminatorul Shimmer Pressed Highlighter Las Vegas, reprezintã soluţia idealã pentru a da strãlucire şi prospeţime feţei ieşind astfel în evidenţã prin eleganţã şi nobleţe.

Poate fi folosit atât pentru machiajul feţei, al ochilor cât şi pentru a pune în evidenţã zona decolteului atunci când vrem sã fim în centrul atenţiei la un eveniment special . Prezentat într-un ambalaj preţios în nuanţe roz aurii, iluminatorul va arãta superb pe mãsuţa de toaletã în salonul beauty sau în geanta de cosmetice .

 

 

 

 

 

 

Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele.

 

 

 

Descopera si celelalte produse profesionale pe www.topglamorous.ro !!!

Daca nu ai cont, deschide acum unul si vei beneficia de oferte exclusive dedicate membrilor nostrii, de asemenea, make-up artistii, beauty academy si saloanele beauty beneficiaza de preturi speciale !

Pentru comenzi si distributie :

comenzi@topglamorous.ro

telefon 0744974775