Regulament Campanie promotionala: Luna Iubirii = Luna Frumusetii

Pentru ca iubesti si pentru ca iubesti frumosul toata luna Februarie la orice achizitie a doua produse de acelasi tip, aceeasi nuanta, cod de pe site-ul www.topglamorous.ro sau din magazinul nostru situat in Pitesti te asteapta o surpriza: noi il adaugam pe al treilea GRATUIT !!!

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice de pe teritoriul Romaniei si este supusa unor termene si conditii detaliate in prezentul regulament, astfel:

Pentru a beneficia de campania: Luna Iubirii = Luna Frumusetii trebuie sa achizitionati doua produse de acelasi tip, aceeasi nuanta, acelasi brand, si noi vom adauga pe cel de-al treilea din acelasi tip.

Promotia nu se cumuleaza cu alte reduceri promotii ce se deruleaza in perioada mentionata, de asemenea, pe perioada campaniei pentru produsele din promotie se aplica pretul integral al produsului asa cum apare acesta pe website-ul www.topglamorous.ro si in catalogul de preturi al firmei.

Produsele se comanda si se livreaza in limita stocului disponibil, in cazul in care un produs nu mai este disponibil in stoc, cumparatorul va fi informat in timp util si va putea alege un produs similar sau va putea renunta la comanda.
in cazul returnarii marfii vandute, produsele trebuie returnate in aceeasi cantitate, inclusiv produsul gratuit.

Prezenta promotie nu se cumuleaza cu alte reduceri, campanii desfasurate de firma organizatoare in intervalul 01 – 28 Februarie 2020.

Firma organizatoare isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta pe canalele de social media si pe website-ul societatii

Prezentul Regulament este la dispozitia publicului si poate fi consultat pe website-ul www.topglamorous.ro, la sediul societatii sau puteti solicita o copie la adresa email comenzi@topglamorous.ro.